Lähde liikkeelle

SmartBand 2 voi muistuttaa käyttäjää ja kehottaa häntä lähtemään liikkeelle, jos hän on ollut paikallaan liian pitkään.

Näille muistutuksille voi määrittää aikavälit ja ajanjaksot.

Lähde liikkeelle -toiminnon ottaminen käyttöön

1. Etsi SmartBand 2 > Icn sony key menu > Asetukset -vaihtoehto Android™-laitteesi sovellusten päänäytössä ja napauta sitä.
    2. Napauta vaihtoehtoa Lähde liikkeelle ja vedä sitten liukusäätimet on-asentoon.