Johdanto

SmartBand 2 on lisälaite, joka voidaan yhdistää Android™-laitteisiin langattomasti Bluetooth®-yhteyden avulla. Se on tarkoitettu käytettäväksi hallitsevan käden ranteessa, ja se voi seurata vartalosi liikkeitä ja vuorovaikutuksessa Android™-laitteesi kanssa luoda tietoja päivittäisestä elämästäsi ja tavoistasi. SmartBand 2 -laite esimerkiksi laskee ottamiesi askelten määrän ja tallentaa tietoja fyysisestä tilastasi nukkuessasi, kävellessäsi tai juostessasi.

SmartBand 2 on tarkoitettu käytettäväksi joka päivä, ja siinä on anturi, joka mittaa sykkeesi. Yhdessä Lifelog-sovelluksen kanssa voit asettaa omia tavoitteitasi ja sitten seurata edistymistäsi ymmärrettävässä ja helposti tarkasteltavassa muodossa. Kun käytät SmartBand 2 -laitetta yhdessä yhteensopivan Android™-puhelimen kanssa, voit määrittää laitteesi ilmoittamaan puhelimen hälytyksistä ja puheluista.

Ennen kuin voit aloittaa SmartBand 2 -laitteesi käyttämisen, sinun on ladattava SmartBand 2 -sovellus ja asetettava lisälaite toiminaan puhelimesi tai tablet-laitteesi kanssa. Katso lisätietoja asianomaisista asennusohjeista. Muista myös, että Android™-laitteessasi on oltava Android™-ohjelmistoversio 4.4 tai uudempi ja sen on tuettava Bluetooth®-version 4.0 profiilia.