Kirjattujen aktiviteettien muokkaaminen

Lifelog tunnistaa neljä eri tyyppistä aktiviteettia: kävelyn, juoksun, pyöräilyn ja kulkuvälineen kyydissä olemisen. Voit muuttaa kirjatun aktiviteetin tyypin tai poistaa unen aikaisen aktiviteettitiedot tarpeen mukaan.

Liikunnan aktiviteettityypin vaihtaminen

1. Etsi Android™-laitteen pääsovellusnäytöstä Lifelog ja napauta valintaa.
    2. Etsi kirjattu liikunta-aktiviteetti, jota haluat muuttaa, pyyhkäisemällä aikajanaa vasemmalle tai oikealle.
    3. Napauta liikunta-aktiviteetin animaatiota ja napauta sitten Icn sony key menu > Muokkaa toimintaa.
    4. Valitse aktiviteettityyppi ja napauta sitten VALMIS.

Unen aikaisten aktiviteettitietojen poistaminen

1. Etsi Android™-laitteen pääsovellusnäytöstä Lifelog ja napauta valintaa.
    2. Etsi kirjattu unen aikainen aktiviteetti, jonka haluat poistaa, pyyhkäisemällä aikajanaa vasemmalle tai oikealle.
    3. Napauta unen aikaisen aktiviteetin animaatiota ja napauta sitten Icn sony menu delete > POISTA.