Älä häiritse

Arrow left SmartBand 2 – tuen yleiskatsaus

Ottamalla Älä häiritse -toiminnon käyttöön voit estää ilmoitusten näyttämisen. Kun Älä häiritse -toiminto on käytössä, vain älykäs herätystoiminto on aktiivisena.

Älä häiritse -toiminnon ottaminen käyttöön

1. Etsi SmartBand 2 > Icn sony key menu > Asetukset -vaihtoehto Android™-laitteesi sovellusten päänäytössä ja napauta sitä.
    2. Napauta Ilmoitukset > Ei saa häiritä ja vedä sitten kohdan Ei käytössä liukusäädin päälle.

”Älä häiritse” -toiminnon aikavälin asettaminen

1. Etsi SmartBand 2 > Icn sony key menu > Asetukset -vaihtoehto Android™-laitteesi sovellusten päänäytössä ja napauta sitä.
    2. Napauta Ilmoitukset > Ei saa häiritä ja vedä sitten kohdan Ei käytössä liukusäädin päälle.
    3. Napauta Aloitusaika, valitse haluamasi tunti- ja minuuttilukemat ja napauta sitten OK.
    4. Napauta Päättymisaika, valitse haluamasi tunti- ja minuuttilukemat ja napauta sitten OK.