Ilmoitukset

Arrow left SmartBand 2 – tuen yleiskatsaus

Voit asettaa SmartBand 2 -laitteen värisemään, kun yhdistettyyn Android™-laitteeseesi soitetaan tai saat siinä ilmoituksen.

Kaikki yhdistetyn Android™-laitteen tilarivillä näkyvät ilmoitukset voidaan siirtää SmartBand 2 -laitteeseesi. Voit valita SmartBand 2 -sovellus -sovelluksessa, mitkä ilmoitukset siirretään.

Ilmoituksen lähde

Värinäpalaute

Merkkivalopalaute

Saapuvat puhelut

Jatkuva värinä

Kaikki valot vilkkuvat valkoisina yhtäjatkoisesti

Älykäs herätys

Jatkuva värinä

Ei toimintaa

Muut ilmoitukset

Laite väriseen kerran

Merkkivalo A vilkkuu saman värisenä kuin Android™-laitteessa 5 minuutin ajan

Ilmoitustoiminnon ottaminen käyttöön

1. Etsi SmartBand 2 > Icn sony key menu > Asetukset -vaihtoehto Android™-laitteesi sovellusten päänäytössä ja napauta sitä.
    2. Napauta Ilmoitukset ja vedä sitten kohtien Ei käytössä, Saapuva puhelu ja Ilmoitukset liukusäätimet päälle.
    3. Aktivoi SmartBand 2 -laitteen ilmoitusten lukeminen toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

SmartBand 2 -laitteeseen välitettävien ilmoitusten valitseminen

1. Valitse Android™-laitteesi sovellusten päänäytössä SmartBand 2 > Icn sony key menu > Asetukset > Ilmoitukset ja napauta vaihtoehtoa.
    2. Vedä kohtien Ei käytössä ja Ilmoitukset liukusäätimet päälle.
    3. Napauta Ota vastaan ilmoituksia seuraavilta ja valitse haluamasi sovellukset.

Saapuvan puhelun hylkääminen

• Paina virtanäppäintä lyhyesti.

Pieni värinä -toiminnon ottaminen käyttöön

• Vedä Pieni värinä -liukusäädin on-asentoon.