Yhdistäminen Google Fit -palveluun

Arrow left SmartBand 2 – tuen yleiskatsaus

SmartBand 2 -laite toimii yhdessä Googlen verkkopohjaisen terveys- ja kuntopalvelu Google Fitin kanssa. Google Fit -sovelluksen avulla voit mitata ja seurata kuntotietojasi ja tallentaa ne verkkoon.

SmartBand 2:n yhdistäminen Google Fitiin

1. Napauta Android™-laitteesi sovellusten päänäytössä SmartBand 2 > Icn sony key menu > Asetukset.
    2. Napauta Google Fit, vedä Ei käytössä-liukusäädin On-asentoon ja vahvista sitten Google-tilisi näytön ohjeiden mukaisesti.