SmartBand 2 -laitteen lataaminen

Ennen kuin käytät SmartBand 2 -laitettasi ensimmäisen kerran, sinun on ladattava sitä noin 30 minuuttia. Sony-laturit ovat suositeltavia.

SmartBand 2 sammuu automaattisesti, kun siihen kytketään laturi. Laitetta ei voi käynnistää sen ollessa kytkettynä laturiin

SmartBand 2:n lataaminen

Ill sony 15accet charging
    1. Kytke USB-kaapelin toinen pää laturiin tai tietokoneen USB-porttiin.
    2. Kytke kaapelin toinen pää SmartBand 2:n Micro USB -porttiin.
    3. Akun latauksen aikana merkkivalon A väri vaihtuu punaisesta oranssiksi. Kun merkkivalon väri vaihtuu vihreäksi, akun varaustaso on yli 90 %.

Note

Varmista, että USB-portti on puhdas ja kuiva, ennen kuin kytket siihen USB-kaapelin. Suosittelemme, että käytät puhdistamiseen mikrokuituliinaa.

Note

SmartBand 2 sammuu, kun se kytketään laturiin. Kun laturi kytketään irti, laite joko käynnistyy tai pysyy sammuneena sen mukaan, kummassa tilassa se oli, kun se kytkettiin laturiin.

Akun merkkivalon tila

Punainen valoAkkua ladataan, ja akun varaustaso on alle 15 %.
    Oranssi valoAkkua ladataan, ja akun varaustaso on 15–90 %.
    Vihreä valoAkkua ladataan, ja akun varaustaso on yli 90%.

SmartBand 2 -laitteen akun varauksen tarkistaminen

• Valitse Android™-laitteesi pääsovellusnäytössä SmartBand 2 -sovellus ja napauta sitä, niin akun varaustason prosenttilukema tulee näkyviin.

Ilmoitus akun vähäisestä varauksesta

Kun SmartBand 2 -laitteesi akun varaustaso saavuttaa tietyn tason, laite värisee ja punaiset merkkivalot alkavat vilkkua 4 sekunnin välein, kunnes laite asetetaan lataukseen tai se sammuu. Tämä akun vähäisen varoituksen ilmoitus aktivoituu, kun käyttöaikaa syketilassa on jäljellä noin 5 minuuttia ja STAMINA-tilassa noin 75 minuuttia. Käyttöajan todellinen määrä vaihtelee käytön mukaan. Kun akun varaustaso on alle 1 %, SmartBand 2 sammuu automaattisesti. SmartBand 2 on ladattava, kun sen akku on tyhjentynyt.

Note

Akun vähäisen varauksen ilmoitus ei aktivoidu, kun Älä häiritse -toiminto on käytössä.