SmartBand 2 ei vaikuta latautuvan

• Käytä laitteen mukana toimitettua Sonyn USB-kaapelia. Jos SmartBand 2 ei lataudu tästä huolimatta, kytke SmartBand 2 laturiin jollakin toisella USB-kaapelilla tai liitä USB-kaapeli tietokoneen USB-porttiin. Voit kokeilla myös liittää laturin johonkin toiseen virranlähteeseen. Jos huomaat laturissa tai kaapelissa ongelman, vaihda ne tarpeen mukaan.