Syketiedot eivät kirjaudu

Arrow left SmartBand 2 – tuen yleiskatsaus
    • Varmista, että SmartBand 2 on ranteessasi oikein ja mukavasti.

Lisää

SmartBand 2 -laitteen asettaminen ranteeseen

Aseta SmartBand 2 vahvemman kätesi ranteeseen kaksi sormenleveyttä ranneluun yläpuolelle. Kiristä SmartBand 2 niin, että se istuu tiukasti, mutta ei ole epämukavan kireä mutta ei myöskään liian löysä. SmartBand 2 -laitteen sykevalvonta toimii parhaiten, kun laite pysyy paikallaan ranteessasi. Kun aloitat harjoittelun, kiristä rakennetta hieman. Kun lopetat, löysää ranneketta.

Ill sony 15accet wearing
      Ill sony 15accet tighten band

• Varmista, että SmartBand 2 on kuiva ja sen sykeanturi on puhdas.

Lisää

SmartBand 2 -laitteen puhdistaminen

Huuhtele SmartBand 2 säännöllisesti makealla vedellä juoksevan veden alla ja kuivaa laite sen jälkeen huolellisesti. Laite kannattaa puhdistaa näin erityisesti vaativan aktiviteetin tai runsaan hikoilun jälkeen tai, kun laitetta on käytetty pitkään ulkona.

• Kun SmartBand 2 on STAMINA-tilassa, se poistaa sykkeen ja stressitason mittauksen käytöstä automaattisesti. Varmista, että SmartBand 2 -sovellus -laitteen STAMINA-tila ei ole käytössä. Mittauksen voi aloittaa manuaalisesti.

Lisää

STAMINA-tilan ottaminen käyttöön / poistaminen käytöstä

1. Etsi SmartBand 2 > Icn sony key menu > Settings -vaihtoehto Android™-laitteesi sovellusten päänäytössä ja napauta sitä.
      2. Napauta STAMINA-tila ja vedä sitten sen liukusäädin Käytössä- tai Pois käytöstä-asentoon.

Sykkeen ja stressitason mittaaminen manuaalisesti SmartBand 2 -laitteella

1. Voit aloittaa sykkeen ja stressitason mittaamisen painamalla virtanäppäintä kahdesti. Merkkivalot alkavat vilkkua oransseina ensin vuorotellen ja sitten yhtä aikaa, kun lukemat on saatu. Tulokset tulevat tämän jälkeen näkyviin SmartBand 2 -laitteeseen ja Android™-laitteesi Lifelog-sovellukseen.
      2. Voit lopettaa mittauksen painamalla virtanäppäintä kahdesti uudelleen.

Note

Jos SmartBand 2 ei havaitse sykettäsi, se värisee kolmesti ja sen merkkivalot alkavat vilkkua vuorotellen oransseina. Jos sykeanturi ei havaitse sykettäsi, säädä SmartBand 2 -laitteen asentoa ranteessasi tai puhdista sykeanturi.

Sykkeen ja stressitason mittaaminen manuaalisesti Android™-laitteesta

1. Etsi Android™-laitteen pääsovellusnäytöstä SmartBand 2 ja napauta valintaa. SmartBand 2 yrittää saada lukeman sykeanturilta ja näyttää tulokset SmartBand 2- tai Lifelog-sovelluksessa.
      2. Kun haluat lopettaa mittauksen, sulje SmartBand 2 -sovellus.