SmartBand 2 -laitteen määrittäminen toimimaan yhdessä Android™-laitteeni kanssa ei onnistu

Arrow left SmartBand 2 – tuen yleiskatsaus
    • Varmista, että SmartBand 2 -laitteesi on ladattu täyteen ja että se on päällä.

• Varmista, että Android™-laitteesi Android™-versio on 4.4 tai uudempi ja että Android™-laitteesi on Bluetooth® 3.0 -yhteensopiva.

• Varmista, että Android™-laitteeseesi on asennettu SmartBand 2 -sovelluksen uusin versio ja yhdistä SmartBand 2 Android™-laitteeseesi.

• Avaa ilmoituspaneeli vetämällä tilarivi alas ja tarkista, että Icn sony ellis connected on näkyvissä. Jos Icn sony ellis connected on näkyvissä, laitteet on jo yhdistetty.

• Varmista, että SmartBand 2 on 10 metrin säteellä puhelimesta tai tablet-laitteesta.

• Varmista, että puhelimesi tai tablet-laitteesi Bluetooth®-toiminto on päällä.

• Kytke puhelimesi tai tablet-laitteesi Bluetooth®-toiminto pois päältä, kytke se sitten takaisin päälle ja odota minuutti.

• Määritä SmartBand 2- ja Android™-laitteesi kanssa uudelleen toimimaan keskenään.

Lisää

SmartBand 2 -laitteen asetusten määrittäminen NFC-toiminnolla

Ill sony 15accet nfc pairing
      1. Varmista, että SmartBand 2 on ladattu täyteen.
      2. Android™-laite: Varmista, että NFC-toiminto on käytössä ja että näyttö on aktiivinen ja lukitsematta.
      3. Aseta Android™-laite SmartBand 2 -laitteesi päälle siten, että laitteiden NFC-alueet koskevat toisiaan, ja asenna sitten SmartBand 2 -sovellus ja Lifelog-sovellus noudattamalla Android™-laitteessa näkyviä ohjeita. Icn sony ellis connected näkyy lyhyesti tilarivillä ja pysyvästi ilmoituspaneelissa, kun yhteys SmartBand 2 -laitteen kanssa on aktiivinen.

Note

Kun SmartBand 2 käynnistetään ensimmäisen kerran eikä SmartBand 2 -laitetta ole aiemmin määritetty laitepariksi laitteesi kanssa, SmartBand 2 siirtyy automaattisesti laiteparin muodostustilaan. Jos SmartBand 2 on päällä ja se on määritetty laitepariksi aiemmin, se yrittää muodostaa yhteyden laitteeseen, jonka kanssa se on viimeksi määritetty laitepariksi. SmartBand 2 muistaa vain yhden laiteparimäärityksen kerrallaan.

Tip

Voit määrittää SmartBand 2 -laitteesi asetukset NFC-toiminnolla, vaikka SmartBand 2 -laite olisi kytkettynä pois. SmartBand 2 käynnistyy, kun sitä kosketetaan NFC-tunnistusalueella. Jos SmartBand 2 -laitteen ja Android™-laitteiden välisen laiteparin muodostuksessa NFC-toiminnon avulla ilmenee ongelmia, yritä muodostaa yhteys manuaalisesti Bluetooth®-yhteyden avulla. Ilmoituspaneeli, SmartBand 2 -sovellus ja Lifelog-sovellus voidaan avata nopeasti vetämällä tilariviä alas.

SmartBand 2 -laitteen asetusten määrittäminen Bluetooth®-toiminnolla

1. Varmista, että SmartBand 2 on ladattu täyteen.
      2. Android™-laite: Varmista, että SmartBand 2 -sovellus on asennettu tai päivitetty uusimpaan versioon.
      3. Kytke SmartBand 2 -laitteesi päälle.
      4. Android™-laite: Ota Bluetooth®-toiminto käyttöön, etsi Bluetooth®-laitteet ja valitse sitten SWR12 käytettävissä olevien laitteiden luettelosta.
      5. Android™-laite: Noudata näyttöön tulevia ohjeita. Icn sony ellis connected näkyy lyhyesti tilarivillä ja pysyvästi ilmoituspaneelissa, kun yhteys SmartBand 2 -laitteen kanssa on aktiivinen.

Tip

Ilmoituspaneeli, SmartBand 2 -sovellus ja Lifelog-sovellus voidaan avata nopeasti vetämällä tilariviä alas.

• Jos yhteyttä ei saada vieläkään, nollaa SmartBand 2 -laitteesi asetukset tai poista sen laiteparimääritys ja yritä sitten muodostaa yhteys uudelleen.

Lisää

Tehdasasetusten palauttaminen

1. Sammuta SmartBand 2 -laitteesi.
      2. Pidä virtanäppäintä painettuna vähintään 10 sekuntia.

Tip

Jos määrität SmartBand 2 -laitteen laitepariksi uuden Android™-laitteen kanssa, SmartBand 2 saattaa yrittää muodostaa yhteyden aiempaan Android™-laitteeseesi uudelleen myös tehdasasetusten palauttamisen jälkeen. Poista tällöin ensin SmartBand 2 -laitteesi ja aiemman laitteen välinen laitepari ja muodosta sitten uusi laitepari uuden Android™-laitteen kanssa.

SmartBand 2 -laitteen laiteparin poistaminen

1. Etsi SmartBand 2 > Icn sony key menu > Unohda SmartBand -vaihtoehto Android™-laitteesi sovellusten päänäytössä ja napauta sitä.
      2. Vahvista napauttamalla OK.

Tip

Voit poistaa SmartBand 2 -laiteparin myös Android™-laitteen Bluetooth®-asetuksista.