Kuulokkeiden käyttäminen kahden laitteen kanssa samanaikaisesti

Kuulokkeissasi voi käyttää kahta eri yhteystilaa: monipistetilaa ja yksipistetilaa. Monipistetila helpottaa kahden yhteyden samanaikaista hallintaa. Jos esimerkiksi yhdistät kuulokkeesi kahteen puhelimeen, voit vastaanottaa puheluja kummastakin puhelimesta ilman yhteyden katkaisemista ja muodostamista uudelleen. Oletusasetus on, että monipistetila on käytössä. Jos lopetat kahden yhdistetyn laitteen käytön, siirrä kuulokkeet yksipistetilaan manuaalisesti.

Monipistetilassa kuulokkeiden muistiin tallentuu tieto kummastakin laitteesta, jonka kanssa on muodostettu laitepari. Voit muodostaa uudelleen yhteyden laitteisiin, joiden kanssa on aiemmin muodostettu laitepari, siirtämällä kuulokkeet manuaalisesti yksipistetilasta takaisin monipistetilaan. Laite, jonka kanssa on aiemmin muodostettu laitepari, voidaan sitten havaita automaattisesti.

Note

Monipistetilassa voidaan luoda yhteys enintään kahteen laitteeseen. Jos muodostat laiteparin kuulokkeista ja kolmannesta laitteesta, yhteys ensimmäisenä laitepariksi liitettyyn laitteeseen katkaistaan.

Laiteparin manuaalinen muodostaminen kuulokkeista ja toisesta laitteesta

• Kun olet muodostanut manuaalisesti laiteparin ensimmäisestä laitteesta ja kuulokkeista, muodosta laitepari kuulokkeista ja toisesta laitteesta manuaalisesti noudattamalla samoja ohjeita.

Laiteparin automaattinen muodostaminen kuulokkeista ja toisesta laitteesta

• Kun olet muodostanut automaattisesti laiteparin ensimmäisestä laitteesta ja kuulokkeista, muodosta laitepari kuulokkeista ja toisesta laitteesta automaattisesti noudattamalla samoja ohjeita.

Siirtyminen monipistetilasta yksipistetilaan tai päinvastoin

1. Varmista, että kuulokkeet on kytketty pois.
    2. Aseta kuulokkeet korviisi.
    3. Siirrä kuulokkeet monipistetilaan painamalla äänenvoimakkuuden lisäysnäppäintä jonkin aikaa ja kytkemällä samalla kuulokkeet päälle. Kun monipistetila on käytössä, kuulokkeista kuuluu kaksi äänimerkkiä.
    4. Siirrä kuulokkeet yksipistetilaan painamalla äänenvoimakkuuden vähennysnäppäintä jonkin aikaa ja kytkemällä samalla kuulokkeet päälle. Kun yksipistetila on käytössä, kuulokkeista kuuluu yksi äänimerkki.

Tip

Jos haluat muodostaa monipistetilassa yhteyden kumpaankin laitteeseen, jonka kanssa on muodostettu laitepari, sinun on käynnistettävä kuulokkeet uudelleen.