account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Akun lataaminen

    Ennen kuin käytät Stereo Bluetooth® Headset SBH80 -laitetta ensimmäisen kerran, sinun on ladattava sitä noin 2,5 tuntia. Sony-laturit ovat suositeltavia.

    Kuulokkeiden lataaminen

    Ill renoir charging
    1. Kytke USB-kaapelin toinen pää laturiin tai tietokoneen USB-porttiin.
    2. Kytke kaapelin toinen pää Stereo Bluetooth® Headset SBH80 -laitteesi Micro USB -porttiin.
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Close Sulje
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero