Akun tila

Voit näyttää arvion kuulokkeiden akun kestoajasta, kun olet liittänyt ne yhteensopivaan laitteeseen. Voit tarkastella akun tilatietoja liitetyn laitteen ilmoituspaneelista tai liitettyyn laitteeseen asennetusta Smart Connect -sovelluksesta. Smart Connect -sovellus toimii Android™-laitteissa, ja se on esiasennettu kaikkiin uusina myytäviin Sony Mobile -laitteisiin, joiden käyttöjärjestelmä on Android™. Varmista, että uusin Smart Connect -sovellusversio on asennettu Android™-laitteeseesi Google Play™ -palvelusta.

Akun arvioidun käyttöajan tarkistaminen ilmoituspaneelista

• Vedä tilariviä alaspäin, jolloin akun arvioitu käyttöaika näkyy ilmoituspaneelissa.

Akun arvioidun käyttöajan tarkistaminen Smart Connect -sovelluksesta

1. Kun Aloitusnäyttö on näkyvissä Android™-laitteessasi, napauta Icn sony home apptray normal, etsi sitten Smart Connect-vaihtoehto ja napauta sitä.
    2. Napauta Laitteet > SBH80.