Musiikin kuunteleminen kuulokkeilla

Voit kuunnella kuulokkeilla musiikkia puhelimestasi tai tablet-laitteestasi tai toisesta Bluetooth® -yhteensopivasta laitteesta.

Musiikin kuunteleminen

1. Avaa musiikkisoitinsovellus Bluetooth®-laitteessasi ja valitse kappale, jota haluat kuunnella.
    2. Aloita kappaleen toisto painamalla Musiikki-näppäintä.
    3. Jos haluat keskeyttää kappaleen toiston, paina Musiikki-näppäintä uudelleen.

Siirtyminen kappaleesta toiseen

1. Voit siirtyä eteenpäin seuraavaan kappaleeseen painamalla äänenvoimakkuuden lisäysnäppäintä jonkin aikaa.
    2. Voit siirtyä taaksepäin edelliseen kappaleeseen painamalla äänenvoimakkuuden vähennysnäppäintä jonkin aikaa.