account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Auta meitä parantamaan sivustoamme
Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

Kuulokkeiden kytkeminen päälle ja pois

Kuulokkeiden kytkeminen päälle

  • Paina virtanäppäintä jonkin aikaa, kunnes valkoinen merkkivalo välähtää kerran.

Kuulokkeiden kytkeminen pois

  • Paina virtanäppäintä jonkin aikaa, kunnes valkoinen merkkivalo välähtää nopeasti kolme kertaa.
Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
Kyllä Ei
Palautteesi on arvokasta!
Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
Lähetä
Kitios, arvostamme palautettasi!
Etsi tuotteesi
Find
Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero