account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Akun lataaminen

    Ennen kuin käytät Stereo Bluetooth® Headset SBH60 -laitetta ensimmäisen kerran, sinun on ladattava sitä noin yksi tunti. Sony-laturit ovat suositeltavia.

    Kuulokkeiden lataaminen

    Ill sony reynolds charging
    1. Kytke USB-kaapelin toinen pää laturiin.
    2. Kytke kaapelin toinen pää Stereo Bluetooth® Headset SBH60 -laitteesi Micro USB -porttiin.
    3. Kun kuulokkeet on ladattu täyteen, merkkivalo on muuttuu vihreäksi.
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero