account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Uudelleenvalinta ei toimi

    • Varmista, että puhelimen (tai muun laitteen, jolla puhelu soitetaan) puheluloki ei ole tyhjä.

    • Varmista, että valittuna on haluamasi puhelin (tai muu laite, jolla puhelu soitetaan).

    • Varmista, että puhelin (tai muu laite, jolla puhelu soitetaan) tukee Bluetooth™-kuulokeprofiilia.

      Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
      Kyllä Ei
      Palautteesi on arvokasta!
      Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
      Lähetä
      Kitios, arvostamme palautettasi!
      Close Sulje
      Etsi tuotteesi
      Find
      Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero