account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Kuulokkeilla ja laitteella ei ole yhteyttä

    • Varmista, että kuulokkeiden akku on ladattu ja että kuulokkeet ovat yhdistettävän laitteen toimintaetäisyydellä. Enimmäisetäisyydeksi suositellaan kymmentä metriä, eikä laitteiden välillä saa olla kiinteitä esteitä.

    • Tarkista laitteen Bluetooth™-asetukset, ja nollaa laite tarvittaessa. Muodosta kuulokkeiden ja laitteen pariliitos uudelleen.

      Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
      Kyllä Ei
      Palautteesi on arvokasta!
      Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
      Lähetä
      Kitios, arvostamme palautettasi!
      Close Sulje
      Etsi tuotteesi
      Find
      Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero