Sony UCH12

Lue erikseen toimitettava Tärkeitä tietoja -lehtinen ennen laitteen käyttämistä.

Sony Mobile Communications Inc. tai sen paikallinen tytäryhtiö julkaisee tämän käyttöoppaan ilman mitään takuita. Sony Mobile Communications Inc. saattaa tehdä tähän käyttöoppaaseen painovirheiden, epätäsmällisten tietojen tai laitteeseen ja/tai sen ohjelmistoon tehtyjen parannusten edellyttämiä korjauksia ja muutoksia ilman erillistä ilmoitusta. Mahdolliset muutokset sisällytetään käyttöohjeen uusiin painoksiin.

Kaikki oikeudet pidätetään.

©2016 Sony Mobile Communications Inc.

4-12-3 Higashi-Shinagawa, Shinagawa-ku, Tokyo, 140-0002 Japan

Sony Belgium, bijkantoor van Sony Europe Limited, Da Vincilaan 7-D1, 1935 Zaventem, Belgium

Sony on Sony Corporationin tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki.

Qualcomm® Quick Charge™ on Qualcomm Technologies, Inc:n tuote. Qualcomm on Qualcomm Incorporatedin tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Qualcomm Quick Charge on Qualcomm Incorporatedin tavaramerkki. Kaikkia Qualcomm Incorporatedin tuotemerkkejä käytetään heidän luvallaan.

Pump Express ja Pump Express Plus ovat MediaTek Inc:n tavaramerkkejä.

Kaikki tässä mainitut tuote- ja yritysnimet ovat omistajiensa tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet, joita ei tässä erikseen anneta, pidätetään. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

Lisätietoja on osoitteessa www.sonymobile.com.

Kaikki kuvat on tarkoitettu vain havainnollistaviksi, eivätkä ne välttämättä kuvaa tarkasti itse lisälaitetta.