Lataaminen

Laitteen lataaminen pikalaturin avulla

Pikalaturin liitäntäkaapeli

1. Kytke micro USB -liitäntä laitteesi micro USB -porttiin.
    2. Kytke kaapelin toinen, suurempi USB-liitäntä laturiin.
    3. Liitä laturi pistorasiaan. Laitteen akun lataus alkaa.
    4. Kun laite on latautunut kokonaan, irrota laturi pistorasiasta ja kaapeli laitteesta vetämällä sitä suoraan ulospäin. Varo, että et taita liitintä.

Jos pistorasioita ei ole käytettävissä, voi käyttää USB-kaapelia myös laitteen lataamiseen tietokoneesta. Kytke vain kaapelin suurempi USB-liitäntä tietokoneen USB-porttiin laturin sijaan. Huomaa, että tämä lataustapa on hitaampi kuin verkkovirran käyttö pistorasiasta.