Kuulokkeiden käyttö on epämukavaa

• Varmista, että käytät kuulokkeita käyttöohjeiden mukaisesti.

Kuulokkeiden käyttö

Kuulokkeiden käyttäminen
      1. Ota äänikanava (R) vasempaan käteesi.
      2. Vedä oikeaa korvalehteäsi hellästi alaspäin oikealla kädelläsi.
      3. Liu'uta kuuloke korvasi alta ja korvan takaa ja aseta sitten korvatuki samalla korvaasi kuvan osoittamalla tavalla.
      4. Laita kuuloke (L) korvaasi samalla tavalla vastakkaisella kädellä.

Älä käytä kuulokkeita puheluihin ajaessasi. Emme suosittele tätä turvallisuussyistä. Onnettomuuksien välttämiseksi emme suosittele kuulokkeiden käyttöä kävellessäsi, juostessasi tai pyöräillessäsi.

• Tartu kuulokkeen (R) äänikanavaan, ja liu'uta kevyesti alaspäin.

Älä pidä kiinni kaiuttimesta riisuessasi kuuloketta. Muutoin äänikanava voi vaurioitua.

• Varmista, että kiinnike on liitetty oikein.

Kiinnikkeen kiinnittäminen

Kiinnikkeen kiinnittäminen kaapeliin.
      • Kiinnitä kiinnike kuulokekaapeliin kauko-ohjaimen alapuolelle. Aseta kiinnike siten, että voit soittaa handsfree-puheluita, kun kiinnität kuulokemikrofonin vaatteisiisi.

Jos sinun täytyy säätää kiinnikkeen paikkaa, irrota se ja kiinnitä se kuulokekaapeliin haluamassasi kohdassa.

Kiinnikkeen avulla voit pitää kuulokkeet ja kauko-ohjaimen paikoillaan. Tällä tavoin kuulokkeiden käyttö on miellyttävämpää.

• Varmista, että korvatuki on oikeankokoinen ja että olet koonnut sen oikein.

Korvatuen vaihtaminen

Korvatuen vaihtaminen.
      1. Valitse korvatukikoko, joka istuu tiukasti ja mukavasti korvaasi.
      2. Voit irrottaa korvatuen pitämällä äänikanavaa paikallaan ja työntämällä korvatukea suoraan taaksepäin.
      3. Voit kiinnittää korvatuen asettamalla kuulokkeen kupera osa yhteen korvatuen koveran kohdan kanssa.
      4. Kun kiinnität korvatukea, peitä hakanen A korvatuen kumilla kuvan osoittamalla tavalla. Vältä korvatuen repimistä.

Kun kiinnität tai irrotat korvatukea, älä vedä sitä voimalla tai väännä sitä, sillä tämä voi vahingoittaa sitä tai saada sen repeämään. Kun kiinnität rengastukea, varmista, että rengastukien oikeat ja vasemmat merkinnät sopivat yhteen kuulokkeiden kanssa.