Musiikin kuunteleminen kuulokkeilla

Kun kuulokkeet on yhdistetty Android- tai iOS-laitteeseen, voit toistaa laitteen äänisisältöä (esimerkiksi musiikkia) kuulokkeiden avulla. Voit aloittaa äänisisällön kuuntelun avaamalla tätä tukevan sovelluksen Android- tai iOS-laitteessasi.

Kappaleen ohittaminen tai keskeyttäminen

1. Voit keskeyttää musiikin toiston painamalla monitoimipainiketta lyhyesti. Voit jatkaa toistoa painamalla uudelleen lyhyesti.
    2. Voit siirtyä seuraavaan kappaleeseen painamalla monitoimipainiketta nopeasti kaksi kertaa.
    3. Voit siirtyä edelliseen kappaleeseen painamalla monitoimipainiketta nopeasti kolme kertaa.