Kuulokkeiden käyttö on epämukavaa

• Varmista, että käytät kuulokkeita käyttöohjeiden mukaisesti.

Kuulokkeiden käyttö

1. Ota äänikanava (R) vasempaan käteesi.
      2. Vedä oikeaa korvalehteäsi hellästi alaspäin oikealla kädelläsi.
      3. Liu'uta kuuloke korvasi alta ja korvan takaa ja aseta sitten korvatuki samalla korvaasi kuvan osoittamalla tavalla.
      4. Laita kuuloke (L) korvaasi samalla tavalla vastakkaisella kädellä.

Kuulokkeiden riisuminen

• Tartu kuulokkeen (R) äänikanavaan, ja liu'uta kevyesti alaspäin.

Huomautus

Älä pidä kiinni kaiuttimesta riisuessasi kuuloketta. Muutoin äänikanava voi vaurioitua.

• Varmista, että korvatuki on oikeankokoinen ja että olet koonnut sen oikein.

Korvatuen vaihtaminen

1. Valitse korvatukikoko, joka istuu tiukasti ja mukavasti korvaasi.
      2. Voit irrottaa korvatuen pitämällä äänikanavaa paikallaan ja työntämällä korvatukea suoraan taaksepäin.
      3. Voit kiinnittää korvatuen asettamalla kuulokkeen kupera osa yhteen korvatuen koveran kohdan kanssa.
      4. Kun kiinnität korvatukea, peitä hakanen A korvatuen kumilla kuvan osoittamalla tavalla. Vältä korvatuen repimistä.

Huomautus

Kun kiinnität tai irrotat korvatukea, älä vedä sitä voimalla tai väännä sitä, sillä tämä voi vahingoittaa sitä tai saada sen repeämään. Kun kiinnität rengastukea, varmista, että rengastukien oikeat ja vasemmat merkinnät sopivat yhteen kuulokkeiden kanssa.