Musiikin kuunteleminen kuulokkeilla

Arrow left Bluetooth®-monokuulokkeet MBH22 – tuen yleiskatsaus

Kun kuulokkeet on yhdistetty Android- tai iOS-laitteeseen, voit toistaa laitteen äänisisältöä (esimerkiksi musiikkia) kuulokkeiden avulla. Voit aloittaa äänisisällön kuuntelun avaamalla tätä tukevan sovelluksen Android- tai iOS-laitteessasi.

Kappaleen ohittaminen tai keskeyttäminen

1. Jos haluat keskeyttää kappaleen kuunnellessasi musiikkia, paina Multi-function key icon -painiketta lyhyesti Voit jatkaa toistoa painamalla sitä uudelleen lyhyesti
    2. Jos haluat siirtyä seuraavaan kappaleeseen, napauta Multi-function key icon -painiketta kaksi kertaa nopeasti.
    3. Jos haluat palata edelliseen kappaleeseen, napauta Multi-function key icon -painiketta nopeasti kolme kertaa.