Ääniavustajatoiminnon käyttäminen

Arrow left Bluetooth®-monokuulokkeet MBH22 – tuen yleiskatsaus

Ääniavustajatoiminnon käytön aloittaminen

• Jos haluat antaa äänikomentoja Googlelle tai Sirille, paina Multi-function key icon-painiketta sekunnin ajan.

Jos haluat käyttää näitä toimintoja, sinun täytyy ladata Android- tai iOS-laitteeseesi isäntäsovellus, joka tukee niitä. Saat tarkemmat ohjeet Android- tai iOS-laitteen käyttöohjeista.