Virran kytkeminen ja sammuttaminen

Arrow left Bluetooth®-monokuulokkeet MBH22 – tuen yleiskatsaus

Kuulokkeiden käynnistäminen

• Paina Power on/off key icon-painiketta noin sekunnin ajan. Merkkivalo vilkkuu kolme kertaa nopeasti vihreänä.

Kuulokkeiden sammuttaminen

• Paina Power on/off key icon-painiketta noin sekunnin ajan. Merkkivalo vilkkuu kolme kertaa nopeasti punaisena.

Jos kuulokkeita ei käytetä 10 minuuttiin, ne sammutetaan automaattisesti.