Kuulokkeiden nollaaminen

Arrow left Bluetooth®-monokuulokkeet MBH22 – tuen yleiskatsaus

Voit nollata kuulokkeet tai palauttaa ne oletusasetuksiin. Jos kuulokkeet eivät toimi oikein, palauta oletusasetukset. Tämä palauttaa ne alkuperäisiin asetuksiin.

Kuulokkeiden nollaaminen

1. Varmista, että kuulokkeiden virta on sammutettu.
    2. Paina Power on/off key icon-painiketta 10 sekunnin ajan, kunnes merkkivalo alkaa vilkkua vihreänä nopeasti.

Kuulokkeiden oletusasetusten palauttaminen

1. Sammuta kuulokkeiden virta.
    2. Paina Power on/off key icon- ja Multi-function key icon-painiketta samanaikaisesti sekunnin ajan. Merkkivalo vilkkuu ensin nopeasti vihreänä neljä kertaa ja sitten kolme kertaa punaisena.