Kuulokkeiden yhdistäminen Android- tai iOS-laitteeseen

Arrow left Bluetooth®-monokuulokkeet MBH22 – tuen yleiskatsaus

Sinun täytyy yhdistää kuulokkeet yhteensopivaan Android- tai iOS-laitteeseen, ennen kuin voit käyttää niitä. Kun muodostat laiteparin kerran, kuulokkeet muodostavat yhteyden tähän määritettyyn laitteeseen aina, kun kuulokkeet ovat päällä ja tämän laitteen kantaman alueella.

Voit yhdistää kuulokkeet kahteen yhteensopivaan laitteeseen samanaikaisesti. Saat lisätietoja kohdasta Monipistetilan käyttäminen.

Kuulokkeiden yhdistäminen Android- tai iOS-laitteeseen Bluetoothin avulla

1. Varmista, että kuulokkeissa on tarpeeksi virtaa ja että ne ovat päällä.
    2. Android- tai iOS-laite: Varmista, että Bluetooth-toiminto on päällä. Etsi Bluetooth-laitteita ja valitse käytettävissä olevien laitteiden luettelosta MBH22.