Lataaminen

Arrow left Bluetooth®-monokuulokkeet MBH22 – tuen yleiskatsaus

Suosittelemme, että lataat kuulokkeita ennen ensimmäistä käyttökertaa Sony-laturilla. Merkkivalo muuttuu vihreäksi, kun varaustaso on yli 85 %.

Jos kuulokkeiden akku tyhjentyy kokonaan, sen lataaminen täyteen kestää jopa 2 tuntia. Akku kestää noin kuusi tuntia, jos lämpötila on 25 °C.

Kuulokkeissa on suojaamaton USB-portti. USB-portin on kuivuttava kokonaan, ennen kuin kaapelin voi liittää siihen latausta varten.

Kuulokkeiden lataaminen

Lataaminen
    1. Kytke USB Type-C -kaapelin toinen pää laturiin tai tietokoneen USB-porttiin.
    2. Kytke kaapelin toinen pää kuulokkeiden porttiin USB Type-C.

Voit tarkistaa suositellun laturin osoitteesta http://www.sonymobile.com/products/accessories/.