Ei yhteyttä kuulokkeiden ja toisen laitteen välillä

• Varmista, että kuulokkeet on ladattu ja ne ovat yhdistettävän laitteen kuuluvuusalueella. Suositeltava etäisyys on enintään 10 metriä ilman laitteiden välisiä kiinteitä esteitä.
    • Poista Bluetooth®-toiminto käytöstä toisessa laitteessa, jolloin kaikki yhteydet suljetaan, ota sitten Bluetooth®-toiminto uudelleen käyttöön ja muodosta uudelleen laitepari kuulokkeista ja toisesta laitteesta.