Monipistetekniikka

Monipistetekniikan avulla voit yhdistää kuulokkeesi kahteen Bluetooth®-laitteeseen samanaikaisesti. Jos esimerkiksi yhdistät kuulokkeesi kahteen puhelimeen, voit vastaanottaa puheluja kummastakin puhelimesta ilman yhteyden katkaisemista ja muodostamista uudelleen.

Jos sen sijaan haluat yhdistää kuulokkeesi vain yhteen Bluetooth®-laitteeseen kerrallaan, voit käyttää yksipistetilaa. Yksipistetila on oletusarvoisesti käytössä. Ennen kuin muodostat laiteparin kuulokkeista ja uudesta laitteesta yksipistetilassa, varmista, että niiden yhteys kaikkiin muihin laitteisiin on katkaistu.

Note

Monipistetila kuluttaa enemmän akkuvirtaa kuin yksipistetila.

Kuulokkeiden yhdistäminen kahteen laitteeseen samanaikaisesti

1. Varmista, että Bluetooth®-toiminto on päällä molemmissa Bluetooth®-laitteissa ja että kuulokkeiden virta on katkaistu
  2. Kun kytket kuulokkeiden virran päälle, paina samalla äänenvoimakkuusnäppäintä pitkään. Kun monipistetila on käytössä, keltainen merkkivalo vilkkuu kaksi kertaa.
  3. Luo Bluetooth®-laitteista laiteparit ja yhdistä ne laitteeseesi.
  4. Voit poistaa monipistetilan käytöstä painamalla äänenvoimakkuusnäppäintä uudelleen pitkään, kun käynnistät kuulokkeet. Kun monipistetila poistetaan käytöstä, keltainen merkkivalo vilkkuu kerran.

Note

Jos ensimmäisen Bluetooth®-laitteen yhteys katkeaa monipistetilassa, kun yhdistät toista laitetta, käynnistä kuulokkeet uudelleen.