account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Auta meitä parantamaan sivustoamme
Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

Lisälaitteen yleiskuvaus

Device overview

1. Kuuloke

2. Äänenvoimakkuusnäppäin

3. Mikrofoni

4. Korvasanka

5. Merkkivalo

6. Virta- ja puhelupainike

7. Kuulokesuojus

8. Micro USB -portti

9. NFC-tunnistusalue

Tip

Laitteen yhteensopivuustiedot ovat luettavissa osoitteessa www.sonymobile.com/support.

Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
Kyllä Ei
Palautteesi on arvokasta!
Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
Lähetä
Kitios, arvostamme palautettasi!
Etsi tuotteesi
Find
Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero