Micro USB -latausteline: Tietoja

Arrow left Micro USB Charging Dock DK52 – tuen yleiskatsaus

Micro USB -latausteline on Xperia™-puhelimia varten suunniteltu latauslisävaruste. Sen avulla puhelimesi pysyy latauksen aikana miellyttävässä asennossa, jolloin voit helposti selata puhelimen sisältöä.

USB-lataustelinekomponentti

1

Latausteline

2

Liitinvarusteita puhelimen pitämiseksi paikallaan

Note

Micro USB -latausteline toimitetaan myyntipakkauksessa ilman puhelinta tai laturia. Nämä laitteet on ostettava erikseen. Irrota lisävarusteen suojaava muovikalvo ennen sen käyttöä.