account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Pakattujen musiikkitiedostojen laadun parantaminen

    1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset > Äänet ja ilmoitukset > Ääniasetukset ja napauta sitä.
    3. Vedä kohdan DSEE HX liukusäädintä oikealle.

    Note

    Tämä asetus on tarkoitettu vain langallisille kuulokkeille, jotka tukevat hifi-ääniä.

    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Close Sulje
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero