accountarrowhead-downarrowhead-upmobile-menusearchsm-bold-xx-skinny-roundedx-skinnyarrowhead-rightsocial-facebooksocial-googleplussocial-instagramsocial-linkedinsocial-pinterestsocial-qzonesocial-renrensocial-tencentsocial-twittersocial-vkontaktsocial-weibosocial-youkusocial-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

Ota yhteyttä meihin

Valitse maa

Expand

Puhelintuki auki

Maanantai - perjantai : 09:00 - 18:00

Keskustelutuki auki

Maanantai - perjantai : 09:00 - 19:00

Käynnistä uudelleen

Kun käynnistät Xperia-laitteen uudelleen, kaikki avoimet sovellukset suljetaan ja muisti tyhjennetään. Sovellukset toimivat nopeammin sekä paremmin ja muistia on käytettävissä enemmän. Laitteen käynnistäminen uudelleen paina virtapainiketta pitkään. Napauta näyttöön avautuvassa valikossa Käynnistä uudelleen.