Laitteiden lataaminen

Laitteen lataaminen laturilla Autopikalaturi

Autopikalaturin liitäntäkaapeli

1. Kytke Autopikalaturi auton tupakansytyttimeen. Merkkivalo syttyy ja pysyy päällä niin kauan kuin laturi saa virtaa.
    2. Yhdistä Micro USB -liitin ladattavan laitteen laturiliitäntään.
    3. Jos haluat ladata toistakin laitetta, yhdistä USB-kaapeli laturin (Autopikalaturi) USB-porttiin ja kaapelin toinen pää haluamaasi laitteeseen.

Note

Kun käytät autopikalaturia, varmista, että se on kytketty hyvin tupakansytyttimeen. Laturi ei ehkä toimi oikein, jos sitä ei ole kiinnitetty kunnolla tupakansytyttimen koskettimiin.

Tip

Joissain autoissa auton täytyy olla käynnissä, jotta tupakansytytin saa virtaa.