Helppoa lataamista

Autopikalaturi AN420:lla voit ladata kahta laitetta samanaikaisesti, kun kytket laturin auton tupakansytyttimeen. Voit ladata mukana toimitetulla Micro USB -kaapelilla monia erilaisia Xperia™-laitteita, Bluetooth®-kuulokkeita, tablet-laitteita ja muita laitteita. Voit yhdistää laturin USB-porttiin USB-kaapelin, jolla voit ladata myös muita yhteensopivia laitteita.

Autopikalaturin yleiskuvaus

1 Virtapistoke
    2 Merkkivalo
    3 USB-portti
    4 Micro USB -latauskaapeli