Miksi laitteeni näytössä näkyy isäntäsovelluskuvake ?

Miksi laitteeni näytössä näkyy isäntäsovelluskuvake Icn sony croft speaker install?

Smart Bluetooth® Speaker -sovellus tulee päivittää. Sinun tulee asentaa Smart Bluetooth® Speaker -sovelluksen tuorein versio Google Playstä™ Android™-laitteeseen.

Smart Bluetooth® Speaker -sovelluksen tuoreimman version asentaminen

1. Android™-laite: Avaa Play Store -sovellus.
    2. Napauta hakukuvaketta ja hae Smart Bluetooth Speaker -sovellusta.
    3. Kun Smart Bluetooth® Speaker BSP60 tulee näkyviin, napauta sitä. Smart Bluetooth® Speaker -sovelluksen lataus alkaa.
    4. Käynnistä Smart Bluetooth® Speaker -sovellus ja yhdistä se Android™-laitteeseen asianmukaisten ohjeiden mukaisesti.
    5. Kaiutin: Vedä virtakytkin PARINMUODOSTUS-asentoon 2 sekunniksi.
    6. Android™-laite: Kytke Bluetooth®-toiminto päälle, etsi Bluetooth®-laitteita ja valitse käytettävissä olevien laitteiden luettelosta BSP60.
    7. Kun laitteet on yhdistetty, laitteen ohjelmisto päivittyy tarvittaessa. Tämä saattaa kestää joitakin minuutteja.
    8. Kun laitteen ohjelmisto on päivitetty, Voice Control -sovelluksen asennussivu avautuu. Noudata Android-laitteessa ohjeita Voice Control -sovelluksen tuoreimman version asentamisesta Smart Bluetooth® Speaker -kaiuttimelle.