Ääniohjauksen käyttäminen

Kun valmistelet Android™-laitteen ja BSP60-kaiuttimen käyttöä varten, kaiuttimen Voice Control -sovellus ladataan osana asennusta. Tämä sovellus täytyy asentaa, ennen kuin voit käyttää äänikomentoja. Lisäksi "OK, speaker" -komento on otattava käyttöön Smart BT Speaker -sovelluksen asetuksissa. Lisätietoja Voice Control -sovelluksesta ja tuetuista toiminnoista on osoitteessa http://voicecontrol.sony.net.

"Ok, speaker" -komennon käyttöönotto

1. Android-laite: Avaa Smart BT Speaker -sovellus.
    2. Napauta ASETUKSET > Trigger word.
    3. Valitse Always on.

Tip

Jos haluat käyttää äänikomentoja ainoastaan kun laitetta ladataan, valitse Only while charging vaiheessa 3.

Voice Control -sovelluksen käynnistämisen äänikomennoilla

Note

Ennen kuin aloitat, varmista että "OK, speaker" -komento on käytössä Smart BT Speaker -sovelluksen asetuksissa.

1. Varmista, että BSP60-kaiutin on päällä. Ill sony croft start voice control 1 a
    2. Sano "OK, speaker". Jos äänikomento tunnistetaan, ääniohjastoiminto käynnistyy ja molemmat kaiuttimen suojat ponnahtavat ulos. Ill sony croft start voice control 3
    3. BSP60-kaiutin piippaa merkkinä siitä, että se on valmis vastaanottamaan äänikomentosi. Ill sony croft start voice control 4
    4. Sano äänikomento, esimerkiksi "What's the time?" (Paljonko kello on?).

Note

"OK, speaker" -komento ei toimi, jos Smart Bluetooth® Speaker -kaiutin on jo käytössä, kuten sen soittaessa musiikkia tai lukiessa säätietoja. Tällöin voit käynnistää Voice Control -sovelluksen napauttamalla hallintavaloa 2.

Note

Muista odottaa piippausta, ennen kuin sanot äänikomennon.

Voice Control -sovelluksen käynnistämisen napauttamalla

Ill sony croft start voice control 1 b
    • Napauta hallintavaloa 2.

Note

"OK, speaker" -komento ei toimi, jos Smart Bluetooth® Speaker -kaiutin on jo käytössä, kuten sen soittaessa musiikkia tai lukiessa säätietoja. Tällöin voit käynnistää Voice Control -sovelluksen napauttamalla hallintavaloa 2.

Voice Control -sovelluksen asetusten käyttäminen ja säätäminen

1. Android™-laite: Avaa Smart BT Speaker -sovellus.
    2. Napauta OMAT SOVELLUKSET ja säädä sitten asetuksia haluamallasi tavalla.