account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Kytkeminen päälle ja pois

    Laitteen käynnistäminen

    • Vedä virtakytkin on-asentoon.

    Laitteen sammuttaminen

    • Vedä virtakytkin off-asentoon.

    Note

    Kun akku loppuu, laite sammuu automaattisesti. Jos näin tapahtuu, virtakytkin tulee vetää off-asentoon ennen kuin laite voi aloittaa lataamisen.

    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Close Sulje
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero