Toiminnot yleisesti

Smart Bluetooth® Speaker BSP60 -kaiutin on suunniteltu tekemään elämästäsi helpompaa. Kun kaiuttimen ja Android™-älypuhelimen tai -tabletin välille on muodostettu laitepari, kaiutin voi kertoa perustietoja, kuten sääennustuksen tai päivän aikataulun. Voit pyytää sitä suorittamaan yksinkertaisia tehtäviä äänikomennoilla, kuten asettaa herätyksen tai tarkistaa puhelimesi uudet viestit. Kiinteällä mikrofonilla on mahdollista soittaa neuvottelupuheluita. NFC One-touch -tekniikalla voit yksinkertaisesti koskettaa NFC-toiminnolla varustetulla Android™-puhelimella BSP60-kaiutinta, ja olet valmis puhumaan hands-free. Voit myös aloittaa musiikin soittamisen välittömästi NFC One-touchilla. Ja uuden, hauskan tanssitilan ansiosta BSP60 voi tanssia musiikin tahtiin.