Ohjeet Tanssi musiikin tahdissa -toiminnon käytöstä

Kun Tanssi musiikin tahdissa -toiminto on käytössä, älä käytä BSP60-kaiutinta seuraavissa ympäristöissä:

• Epätasaiset tai epävakaat alustat, jotka ovat alttiita tärinälle

• Liukkaat pinnat

• Paksut matot

• Pehmeät pinnat, kuten vuodevaatteet

• Paikat, joissa laite voi altistua mullalle, hiekalle tai pölylle

• Märät paikat, joissa on vettä tai öljyä

• Ulkona

• Auton sisällä

Note

Jotta BSP60-kaiutin ei pääse putoamaan korkealta tai muutoin vioitu Tanssi musiikin tahdissa -toiminnon aikana, varmista että laitteella on vapaata tilaa 30 neliösenttimetriä. BSP60-kaiutin palaa tavallisesti alkuperäiseen asentoonsa Tanssi musiikin tahdissa -rutiinin päätyttyä. Huomaa kuitenkin, että BSP60-kaiutin ei palaa alkuperäiseen asentoonsa, jos suoritat mitään toimintoja BSP60-kaiuttimen rutiinin aikana, kuten jos pysäytät musiikin toiston painamalla jomman kumman kaiuttimen suojista alas. BSP60-laitteessa ei ole putoamisenestoanturia. Varmista myös, että siihen ei ole kytketty USB-kaapelia.

Ill sony croft space requirement