Laitteen määrittäminen liikkumaan

BSP60-kaiuttimessa on kaksi toiminta-asetusta, joilla hallitaan sitä, miten se reagoi ääneesi tai musiikkiin liikkumalla. Oletustoiminta-asetus on Reagoi ääneen. Kun tämä asetus on käytössä, BSP60-kaiutin reagoi äänikomentoihisi pienillä liikkeillä. Jos haluat BSP60-kaiuttimen tanssivan musiikin tahtiin, voit ottaa käyttöön Tanssi musiikin tahtiin -asetuksen. Kukin tanssirutiini kestää enintään 7 minuuttia. Molemmat toiminta-asetukset voivat olla käytössä samanaikaisesti.

Liiketoimintojen käyttöönotto

1. Android-laite: Avaa Smart BT Speaker -sovellus.
    2. NAPAUTA ASETUKSET > Toiminto.
    3. Valitse Reagoi ääneen tai Tanssi musiikin tahdissa tai molemmat, riippuen haluamastasi toiminnosta, ja vetää sitten haluamasi toiminnon vieressä olevan liukusäätimen ON-asentoon.
    4. Napauta KYTKE PÄÄLLE.

Note

Ennen kuin otat liiketoiminnon käyttöön, varmista että USB-kaapeli ei ole kytketty. Muita käyttövinkkejä on kohdassa Ohjeet Tanssi musiikin tahdissa -toiminnon käytöstä.