Kuulokkeesta ei kuulu ääntä

• Varmista, että Bluetooth®-kauko-ohjain on liitetty Android™-laitteeseesi.

• Varmista, että ääni kulkee Android™-laitteesta Bluetooth®-kauko-ohjaimeen.

Lisää

Siirrä ääni Bluetooth®-kauko-ohjaimeen seuraavasti:

• Android™-laite: Napauta Sony phone loud speaker=1 tai Sony phone ear speaker=1, valitse sitten Bluetooth-laite puhelun aikana.
    • Tarkista Android™-laitteen ja Bluetooth®-kauko-ohjaimen äänenvoimakkuus.