Odottamaton toiminta

• Akku saattaa olla tyhjä. Jos akku on täysin tyhjentynyt, Bluetooth®-kauko-ohjainta on ladattava jonkin aikaa, ennen kuin latauksen merkkivalot alkavat toimia. Lataa akkua vähintään 30 minuuttia, ja kytke virta sitten Bluetooth®-kauko-ohjaimeen.

• Varmista, että Android™-laitteessasi on Android™ 4.4 -ohjelmisto tai uudempi versio.

• Varmista, että uusimmat Smart Connect- ja BRH10 -sovellukset
      on asennettu Android™-laitteeseesi.

BRH10 ei näy sovelluksena Android™-laitteen sovellusnäytön valikossa, ja se käynnistyy automaattisesti, kun BRH10 yhdistetään
      Android™-laitteeseesi.

Lisää

Smart Connect -sovelluksen päivittäminen Android™-laitteella
      1. Napauta aloitusnäytössäsi Sony home apptray normal=2.
      2. Valitse Smart Connect ja valitse sitten Sony key and menu=1 > Sovelluksen tiedot.
      3. Napauta kohtaa Sony key and menu=1 > Tarkista päivitykset.
      4. Jos päivitys on saatavilla, noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Huomautus: Voit välttää tiedonsiirtomaksut varmistamalla, että Android™-laite on yhdistetty Wi-Fi®-verkkoon.

BRH10-sovelluksen päivittäminen Android™-laitteella

1. Napauta aloitusnäytössäsi Sony home apptray normal=2.
      2. Valitse Play-kauppa.
      3. Valitse asennettujen sovellusten luettelosta BRH10.
      4. Jos päivitys on saatavilla, noudata
        näyttöön tulevia ohjeita.

Huomautus: Voit välttää tiedonsiirtomaksut varmistamalla, että Android™-laite on yhdistetty Wi-Fi®-verkkoon.

• Pakota Bluetooth®-kauko-ohjain sammumaan ja käynnistä se sitten uudelleen.

Lisää

Bluetooth®-kauko-ohjaimen pakottaminen sammumaan

• Paina virtanäppäintä vähintään 15 sekunnin ajan.
    • Palauta Bluetooth®-kauko-ohjaimen tehdasasetukset. Palautuksen jälkeen sinun on yhdistettävä Bluetooth®-kauko-ohjain uudelleen Android™-laitteeseen.

Lisää

Bluetooth®-kauko-ohjaimen asetusten palauttaminen
      1. Varmista, että Bluetooth®-kauko-ohjain on pois päältä.
      2. Paina virtanäppäintä ja valintanäppäintä samanaikaisesti vähintään 10 sekunnin ajan.