Kosketusalustan käyttäminen

Arrow left Bluetooth®-näppäimistö BKB50 – tuen yleiskatsaus

Osoittimen käyttäminen

Ill sony 15ki move pointer

1. Liu'uta sormea kosketusalustalla, kunnes näet osoittimen näytössä, ja siirrä se sitten haluamaasi kohtaan.
    2. Voit suorittaa komentoja tai tuoda valikkoja näkyviin painamalla vasenta ja oikeaa painikealuetta.

Näytön vierittäminen

Ill sony 15ki slide horizontally

Ill sony 15ki slide vertically
    • Liu'uta kahta sormea kosketusalustalla, kunnes ympyränmuotoinen osoitin tulee näkyviin, ja vieritä sitten tablet-laitteen näyttöä liu'uttamalla sormia vasemmalle, oikealle, ylös tai alas.

Tip

Liu'uttaminen kosketusalustalla vasemmalle tai oikealle vastaa näpäyttämistä vasemmalle tai oikealle tablet-laitteen näytössä.

Liike

Toimenpide näytössä

Liu'uttaminen vaakasuunnassa

Sivujen selaaminen

Liu'uttaminen pystysuunnassa

Sivujen vierittäminen

Napsauttaminen

Ill sony 15ki left click

1. Siirrä sormi aktiiviselle alueelle ja etsi osoitin.
    2. Siirrä osoitin haluamasi kohteen kohdalle ja paina sitten vasemman painikkeen aluetta kerran tai napauta aktiivista aluetta lyhyesti sormella.

Kakkospainikkeen napsauttaminen

Ill sony 15ki right click

1. Siirrä sormi aktiiviselle alueelle ja etsi osoitin.
    2. Siirrä osoitin haluamasi kohteen kohdalle ja paina kakkospainikkeen aluetta kerran.

Vetäminen ja pudottaminen

Ill sony 15ki click and move

1. Siirrä sormi aktiiviselle alueelle ja paikanna osoitin ja siirrä sormi sitten valittavan kohteen päälle.
    2. Paina vasemman painikkeen aluetta pitkään.
    3. Vedä ja pudota valittu kohde haluamaasi paikkaan toisella sormella.

Lähentäminen ja loitontaminen nipistämällä

1. Paina aktiivista aluetta kahdella sormella pitkään, kunnes ympyränmuotoinen osoitin tulee näkyviin, ja siirrä se sitten haluamaasi kohtaan tablet-laitteen näytössä.
    2. Lähennä tai loitonna kuvaa nipistämällä kahdella sormella.