Käyttäminen: PC-tyylisen näppäimistön käynnistystoiminto launcher

Arrow left Bluetooth®-näppäimistö BKB50 – tuen yleiskatsaus

Scr sony 15ki overview

1

Muokkaa pikakomentoja.

2

Säädä asetuksia tai päivitä näppäimistön laiteohjelmisto noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

3

Käynnistä äskettäin käytetty sovellus tai piensovellus nopeasti.

4

Käynnistä usein käytettyjä sovelluksia napauttamalla pikakomentoja.

Tip

Kun näppäimistö ja tablet-laite ovat muodostaneet laiteparin, näkyviin tulee valintaikkuna, jos päivitys on saatavilla. Jos valitset valintaikkunassa Ei, voit päivittää näppäimistön manuaalisesti myöhemmin Asetukset-valikosta.

Sovellusten pikakuvakkeiden luominen ja poistaminen

Scr sony 15ki edit shortcut

1. Varmista, että näppäimistö ja tablet-laite on kytketty päälle ja että ne ovat muodostaneet laiteparin.
    2. Napauta Icn sony 15ki expand.
    3. Napauta Icn sony 15ki edit.
    4. Jos haluat lisätä sovelluksen pikakuvakkeen, vedä ja pudota sovellus näytön oikealla puolella olevasta Sovellukset-luettelosta vasemmalla olevaan Pikakomento-luetteloon.
    5. Jos haluat poistaa sovelluksen pikakuvakkeen, vedä sovellus Pikakomento-luettelosta näytön alaosaan kohtaan Icn sony menu delete homescreen.
    6. Napauta TALLENNA.