Tanskan- ja norjankielisten käyttäjien tablet-laitteen asetukset

Arrow left Bluetooth®-näppäimistö BKB50 – tuen yleiskatsaus

Pohjoismaisten näppäimistöjen oletusasettelu on tablet-laitteessa ruotsin ja suomen mukainen. Tanskan- ja norjankielisten käyttäjät voivat vaihtaa näppäimistöasettelun omalle kielelleen tablet-laitteen näppäimistöasetteluasetuksista.

Näppäimistöasettelun vaihtaminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Kieli ja syöttö > BKB50 > MÄÄRITÄ NÄPPÄIMISTÖASETTELUT.
    3. Valitse norja tai tanska.
    4. Palaa edelliseen näyttöön tai kohtaan Aloitusnäyttö.