Näppäimistön käyttövalmistelut

Arrow left Bluetooth®-näppäimistö BKB50 – tuen yleiskatsaus

BKB50 Bluetooth®-näppäimistö muodostaa yhteyden tablet-laitteeseen Bluetooth®-tekniikalla. Bluetooth®-yhteyden voi muodostaa kahden laitteen välille joko automaattisella NFC-avustetulla laiteparin muodostuksella tai manuaalisesti itse.

Laiteparin muodostaminen näppäimistön ja tablet-laitteen välille automaattisesti NFC-toiminnolla

Ill sony 15ki nfc pairing

1. Tablet-laite: Varmista, että NFC-toiminto on käytössä ja että näyttö on aktiivinen ja lukitsematta.
    2. Aseta tablet-laite näppäimistön NFC-tunnistusalueen päälle siten, että laitteiden NFC-tunnistusalueet koskevat toisiaan. Laitteiden pitäisi nyt muodostaa yhteys toisiinsa automaattisesti.

Laiteparin muodostaminen näppäimistön ja tablet-laitteen välille manuaalisesti Bluetooth®-toiminnolla

1. Näppäimistö: Kytke näppäimistö päälle. Näppäimistö siirtyy laiteparin muodostustilaan automaattisesti, ja merkkivalo vilkkuu sinisenä.
    2. Tablet-laite: Ota Bluetooth®-toiminto käyttöön ja hae sitten BKB50 ja napauta sitä.

Note

Jos merkkivalo lakkaa vilkkumasta sinisenä, ennen kuin ehdit muodostaa laiteparin tablet-laitteen ja näppäimisön välille, paina laiteparin muodostusnäppäintä, kunnes merkkivalo vilkkuu taas sinisenä, ja yritä sitten uudelleen.