account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Näppäimistön asetusten palauttaminen

    Bluetooth®-näppäimistö -asetukset voi palauttaa, jos laite toimii odottamattomalla tavalla. Kaikki paritettujen laitteiden tiedot poistetaan, jos palautus tehdään.

    Laitteiston asetusten palauttaminen

    • Paina laiteparin muodostusnäppäintä pitkään ja liu'uta samalla virtakytkintä alaspäin ja pidä sitä ala-asennossa 3 sekunnin ajan.
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Close Sulje
    Etsi tuotteesi
    FindCreated with Sketch.
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero